top of page

SPILLETIMER

Bente har sin pedagogiske utdannelse fra Barratt Dues musikkinstitutt i Oslo, og har snart 20 års undervisningserfaring. Hun underviser i alle nivåer og aldre og er tilgjengelig for fysiske spilletimer i Oslo-området og online via ZOOM Cloud meetings for de som ikke er bosatt Oslonært. Hennes hovedmål og tilnærming til undervisning er å skape en trygg læringsarena for studenten i en positiv og konstruktiv atmosfære, med mål om å utvikle ferdigheter og kunstnerisk kreativitet hos hver enkelt til det fulle. Spilletime kan gis på norsk eller engelsk.

Uttalelser fra tidligere og nåværende studenter:

«Jeg har hatt timer med Bente i nesten et halvt år og opplever en fantastisk fremgang og ny opplevelse av instrumentet mitt og mitt eget spill.»

 

«Hun utfordrer deg til å spille mer musikalsk, mer musikalsk, mer musikalsk. Jeg skjønte også at ting jeg jeg fikk til i min siste time er fra  frø hun sådde allerede i den første timen vi hadde - for måneder siden. Dette er undervisning på sitt høyeste nivå.»

 

«Bente har en veldig spesiell evne til å «se-høre» der det er problemer. Hun lager gode bilder og forklaringer som er beundringsverdig tilpasset det nivået jeg er på.»

 

«Jeg opplever Bente som en utrolig god lærer som er flink til å undervise digitalt. Jeg har lært mye av henne når det gjelder pust, lyd og teknikk. Timene hadde god struktur, og de var morsomme og motiverende.»

 

«Jeg tror den mest givende opplevelsen med å ta timer hos Bente er at hun hele tiden tenker på studentene sine. Hun hjelper deg med forslag til øvelser, poster videoer av et utdrag jeg jobber med, eller nevner noe som er spesielt relevant for meg.»

60 MINUTTER I SPILLETIME

Personlig eller online.

Fysisk: 600 NOK + kostnaden for leie av rom på Øvingshotellet + kjøring

Online: 500 NOK

FEM 60 MINUTTERS SPILLETIMER

Personlig eller online.

Fysisk: 2750 NOK + kostnaden for leie av rom på Øvingshotellet, om det ikke foreligger annen avtale

Online: 2200 NOK

bottom of page